Bilde

Farget folie til glass

Den perfekt folie for å lage fantastiske glassmalerier effekter og farge overlegg. Den fargede folie tilbyr imponerende klippe og luking egenskaper samt minimal krymping for faste, varige, internt lysskilt og vindu grafikk. ORACAL 8300 er termisk print kompatibel og passer for både våt og tørr søknad. Finnes i 30 farger.

Bilde

Bildeprint tapet

Våre bakgrunnsbilder lar deg ta kontroll over ditt interiør. De er skreddersydd for å passe hver enkelt vegg. Hvis du har en favoritt bilde, kan vi forvandle det til et bakgrunnsbilde som passer din veggplass perfekt. Vi kan også justere fargen hvis det er nødvendig for å komplettere ditt fargevalg. Vi har flere forskjellige teksturer og overflater av tapet på som vi skriver ut. Noen er mer egnet til høyt trafikkerte områder eller bad for eksempel, slik at du kan velge den generelle finishen bakgrunnsbilde avhengig av hvordan du vil den skal se og utføre, med tanke på beliggenheten.

Bilde

Vindusdekor  |  Frostet folie

En gjennomsiktig, høy ytelse innendørs og utendørs film, ideelt for produksjon dekorasjon av vinduer og glass dekor for en etset, frostet eller sandblåst effekt. Finnes i: 2 matte overflater: frostede/ støvet og 5 matte farger: Offshore blå, Refleshing mynte, musserende gul, Romantic Rose og luksuriøs Gold. For å tillate deg å finne de beste MACtac fargen på sammenligning avalle farger du kan finne på markedet, her er fargen definisjonen av hver av våre standard farger.