Profilklær

Bilde

St.Louis

er et varemerke som selges av utvalgte forhandlere over hele Norge. St.Louise har fra starten hatt en jevn salgsvekst, og blitt et kvalitetsmerke innen basic profileringstekstiler. Profilklærne fra St.Louis er behagelige, slitesterke, prisgunstige, og ikke minst tilpasset preging.Metervarene er produsert i en kvalitet som gjør at de danner grunnlaget for et perfekt trykk eller brodering. Plaggene er designet for at din logo skal komme i fokus

Bilde

Clique

Under dette varemerket finnes et bredt spekter av tekstiler som tilfredsstiller de fleste behov.Varemerket kombinerer det funksjonelle og klassiske med oppdatert design tilpasset for både dame og herre. Kolleksjonen inneholder t.shirt, piké, gensere, skjorter, jakker; kort sagt dekker Clique nær sagt alle behov innen profilbekledning.

Bilde

Grizzley

Grizzly kolleksjon er et varemerke som er ligger på samme kvalitets nivå som Clique kolleksjon. Utvalget består av t-shirts, piké, Fleece, jakker, skjorter, reise effekter mm.

Bilde

James Harvest

Står for profilklær av høyeste kvalitet og presisjon. Kvaliteten gjør klærne behagelig og slitsterke, mens de små detaljene gjør hele forskjellen i utseende: en spesiell knapp, et annerledes snitt, en skjult søm. Kvalitetsklær som ikke bare holder form og farge, det finnes en følelse i plaggene som består i lang tid fremover.

Yrkesklær

Bilde

Synfiber

har vært med på å lede utviklingen av moderne arbeidstøy i mer enn 45 år, og vi jobber kontinuerlig for å skape nye og bedre løsninger basert på innspill og tilbakemeldinger fra våre kunder. Produktene er utviklet i Norge og er tilpasset et nordisk klima.Høy komfort, moderne design og god passform øker trivselen på jobb. Synfiber benytter utvalgte leverandører som tilfredsstiller våre strenge krav til materialer og produksjon. Du vil derfor erfare at våre produkter er svært slitesterke, og gir mye for pengene.

Bilde

Blåkleder

Blåkläders motivasjon er utfordringen som ligger i å framstille produkter som gjør din hverdag tryggere, enklere og mer komfortabel. Nytt av året er vår «tekniske» produktgruppe som det slår gnister av, uten at det er noen fare for deg som bruker. Prøv vårt nye flammehemmende sortiment hvor vi har nøye analysert markedets krav på sikre, funksjonelle og slitesterke materialer kombinert med en design som oppfyller brukerens ønskemål.

Sportswear

Bilde

Craft

Når dere velger craft så snakker vi kvalitet. Alle produkter puster og slipper ut overskuddsvarme gjennom plaggene. Når det gjelder utvikling av produktene så bruker vi svenske idrettsutøverer til å utvikle Craft sine produkter.