Bilde

Synlig med profilklær

Profilering handler om å foredle et produkt gjennom å overføre bedriftens utrykk og utsende. Før du bestemmer deg for hvordan klærne skal profileres. Med mange års erfaring kan vårt team gi deg gode råd og veiledning. Text & Design fører velkjente og framgangsrike varemerker som synfiber, st.louise, harvest og clique.

Bilde

Transfertrykk

Lages med rammer og trykkes speilvendt på et transferpapir . Trykket blir deretter smeltet inn I en tekstilen med en varmepresse. Transfertrykk sikrer høy kvalitet på trykket samtidig som tekstilen bevares. Det egner seg også veldig godt på profilklær. Den største fordelen er at merkene kan lagres for bruk senere. Dermed påløper ikke nye oppstartskostnader når våre kunder trenger flere plagg. Om det i senere tid bestilles 1 eller 100 plagg har ikke det betydning for trykkeprisen.

Bilde

Forleng holdbarhet med brodering

Brodering er en slitesterk og stilfull måte å merke tekstiler på. Brodering oppfattes gjerne som litt mer eksklusivt enn tekstiltrykk, transfertrykk og stoff gravering. Det egner seg til de fleste stoffer og tekstiler, bagger, skjorter, gensere, jakker, t-trøyer, fleece, og lignende. Hos oss kan du også få broderer med brannsikker tråd.