Bilde

Retning  |  Stolpeskilt

Frittstående skilt som er monteres rett i bakken benyttes blant annet på byggeplasser, til informasjon eller salgskilt. Vi dimensjonerer skilt og fundamenterer med hensyn til værforhold og plassering.

Bilde

Håndtelig  |  Magnetskilt

Magnetplate er ofte brukt der man kun ønsker på en logo over kort tid, det mange som bruker det på bil under arbeistid, og tar de av så bilen blir en diskre prvatbil når de drar hjem fra jobb.

Bilde

Flatt  |  Aluminiumskilt

Plateskilt på PVC og aluminium er den mest solgte skiltløsningen, for deg som ønsker en enkel men profesjonell firmaprofilering. Skiltet dekoreres med folie, enten bare med en logo, eller med en heldekkende farge bak bokstavene, Skiltet kan eventuelt belyses med spotlights.

Bilde

Kontorskilting  |  Alugraf Classic

Classic har vært lenge på markedet og er mye brukt i offentlige rom. Systemet er lett å oppdatere med endringer og tillegg. Alugraf Classic gir tydelig informasjon og har et stilrent design som understrekes med stor valgfrihet i fargebruk. Teknisk sett kommer budskapet direkte på skiltet, som lages i aluminium.Dette systemet er beregnet for innendørs skilting. Som et av de første modulbaserte skiltsystemene i Europa, er Classic både velprøvd og anerkjent.