Stripesett

Folie med fargerike stripesett

Stripedekor er vårt spesialområde, på huset designes det daglig nye stripesett tilpasset forskjellige hyttetyper som Scania, Volvo, Mercedes, Man, Daf og Renualt. Ut ifra hyttefarge du kommer med lager vi dekorsett som følger formene og fargen på bilen, Med kvalitetsfolie legger våre proffesjonelle montører stripene på som om det skulle vært lakkert. Detter er vår spesialitet, se vårt stripesettgalleri.

Foliert 3D dekor

Foliert 3D dekor

Våre unike 3D dekorsett er kjent over hele landet. Gjennom mange år har våre designere jobbet med å utvikle gode 3D design, og vi jobber kontinuerlig for å være best på dette området. Vi bruker en supertynn kvalitetsfolie med UV laminat, som også kan strekkes rundt hjørner og legges i dype profiler. Produktet lages i vår egen produksjonsavd.

Illustrasjon for gjenkjennbar hytte

Illustrasjon for gjenkjennbar hytte

Wiik Transport ønsket noe anderledes som ga hans bilene hans et eget særpreg, da er illustrasjon en god løsning. Illustrasjon kan være en enkel, gjennkjennbart og lekent alternativt.

Firmanavn på dumper

Firmanavn på dumper

Gjør deg lett gjennkjenerlig med et stripesett og firmanavnet blåst opp på duperkassen, ren enkel og gjennkjenbar profil.

Hvorfor velge folie?

Hvorfor velge folie?

Folie har mange posetive sider. En av hovedgrunnene til å velge folie dekor, er at den bevarer lakken og at man kan sette på og fjene det , uten høye kostander som omlakkering osv. Kvalitet og lang holdbarhet står i fokus hos oss, våre hovedlevrandører på folie er Avery, 3M og Hexis. Vi bruker kun kvalitetsfolie med lang levetid.

Reklame bussdekor

Reklame bussdekor

På din buss har du en gratis reklameplass. Vi kan hjelpe deg med å skille deg ut, våre designere kan gi deg mange gode råd. Bruk reklameplassen din med en tilpasset logo, farger, bilder og budskap, enten du vil ha et lite diskret merke eller dekke hele bilen.

Foliestriper med logo på skapbil

Foliestriper med logo på skapbil

Dekor på skapbil er den perfekte reklameplassen hvor du virkelig får profilert ditt firma. Her på huset dekoreres det små skap på 4 meter, helt opp til semitrailer størrelse på 13,5 meter. det er ofte brukt heldekorering med folie.