Bilde

Utskjerte klebemerker

Utskåret dekor har en slående effekt da hver enkelt bokstav eller symbol er konturskjært og dermed også uavhengig av andre elementer. Fargevalg på dekor og blending må harmonere med fasadens helhet, samt med bedriftens profil og ønske om eksponering.

Bilde

Printede klebemerker

Konturskåret print åpner for større muligheter på mindre serier. Uten bruk av dyre stanseverktøy og film/reprokostnader kan vår printer levere 4-fargers klistremerker som er konturskåret til inne- og utendørs bruk. Denne produksjonsmetoden gjør det mulig å lage flotte og effektfulle merker i farger, uten store kostnader.

Bilde

Silketrykkede klebemerker

Silketrykkede merker har god holdbarhet og benyttes til bilstreamers, stickers, vindusdekor samt til merking av verktøy, utstyr og maskiner. Silketrykk egner seg godt til små detaljer og kan leveres i alt fra 1-farge til 4-fargers foto. Ved store opplag er silketrykk en rimelig produksjonsmetode.

Bilde

Klebemerker på rull

Klistremerker kan produseres og leveres på mange forskjellige måter. Vi leverer etiketter på rull, som er trykket og/eller preget på papir eller vinyl. Etikettene kan også produseres i kvaliteter som polyester, aluminiumsfolie, silke og metallisert papir. Klistremerker kan også printes og konturskjæres eller silketrykkes.