Bilde

Synlig reklamedekor

Reklameplassen er GRATIS. Derfor er det viktig å være synlig, bilen blir ofte sett mer enn tusen ganger daglig. Enten på en diskre lekker og ren måte, eller med en slående dekor som vekker oppsikt når man passerer. For prisen på én annonse, kan bilen din dekoreres og den er synlig hver dag i 3-5 år. Med 25 års erfaring kan vi guide deg igjenom fargebruk, størrelser og utforming.

Bilde

Dekor Mini Bil

Smart Bil er kåret til å være den beste reklamebilen verden over. Den er liten, men den gjør deg synlig med den rette dekoren på. Her på huset spesialdesigner vi en frisk og synlig dekor for ditt firma. Valg av rette farger og noen ganger helfoliering gir den lille bilen et lekkert preg.

Bilde

Dekorer bil og henger

Dekor på både bil og henger, tiltrekker seg oppmerksomhet på veien. Det gir deg mulighet til å sette igjen reklamehenger på den plassen du jobber, men fortsatt kjøre videre med reklame i trafikken.

Bilde

Dekorer firmabil

Når man skal ut til kunder er det viktig å vise seg på en helhetlig og profesjonell måte for å skape tillit. Logo på personbil, skaper med en gang et helhetlig bilde av et firma, her kan man ha illustrasjon eller enkel stilren logoreklame.