Bilde

Børstet Stål  |  Fasadebokstaver

Fasadebokstaver i rustfritt stål er den eksklusive løsningen som passer på både murvegger og vegger med rene farger, fasadebokstaver benyttes ubehandlet med børstet eller polert overflate. Materiale i seg selv bærer preg av kvalitet, dette matralet gir den en lekker fasade.

Bilde

Vindusdekor  |  Frostet folie

Sandblåst folie på vinduer blir benyttet både som blending og dekorasjon av vinduene. Folien slipper gjennom lys, men hindrer innsyn. Den kan benyttes både heldekkende og med positiv og negativ utskåret logo, samt i kombinasjon med andre foliefarger.

Bilde

Acryl  |  Fasadebokstaver

Utfreste fasadebokstaver i acryl benyttes når man ønsker et mer eksklusivt utrykk. Acrylen gir et blankt utseende og leveres også i tykke materialer.

Bilde

Eksklusive  |  Fasadebokstaver

Fasadeskilt / -bokstaver leveres i flere materialer: aluminium. Messing, kobber, stål, pvc, akryl, limtre og flere typer presstoff. Disse materialene kan videre bearbeides på forskjellige vis.

Bilde

Skinnende PVC  |  Fasadebokstaver

Utfreste fasadebokstaver i PVC leveres i forskjellige tykkelser. Stil, farge og tykkelsen tilpasses din fasade etter din opprinnelige profil. Fasadebokstavene finnes i ulakkert hvit matt eller lakkert, med sparklede kanter som gir et rent og eksklusiv preg på bokstaven.

Bilde

Stilren aluminium  |  Fasadebokstaver

Fasadebokstaver i aluminium leveres brennlakkert i logoens farger. De belyses med spotter og monteres fritstående med avstandsstykker til veggen . En sikker og trygg skiltløsning som anbefales av bygningskontrollen.