Bilde

Pop Up Vegg

Lett, enkel og superflott magnetvegg i aluminium, komplett med 2 lamper, magnetlister og transportkasse som lett transformeres til et bord hvor store avtaler kan signeres. PopUp vegg magnetic er utrolig enkel å montere og demontere, 2 personer gjør det lett på 5-10 min. Det er ingen skruer eller spenner, veggen holdes sammen kun med sterke magneter.

Bilde

Roll Up 50-150cm

Hvem har sagt at budskapet alltid må komme fra gulvet. Hvorfor ikke dra det ned fra tak/vegg. Kan også leveres med motor og fjernkontroll. Valgfri bredde inntil 2,5m. Kontakt oss for mer detaljer..

Bilde

RollUp 50-150cm

Standardbredder: 90, 125, 135, 150 cm. Kan også leveres i spesialmål. Leveres med teleskopstang som gjør at høyden reguleres fra 90-225 cm. Skjøt kan settes på så man oppnår en høyde på 300 cm.

Bilde

RollUp XL,150-250cm

Standardbredder: 200, 240 cm. Kan også leveres i spesialmål. Leveres med teleskopstang som gjør at høyden reguleres fra 90-225 cm. Skjøt kan settes på så man oppnår en høyde på 300 cm.

Bilde

Stand Roll Up

Rollup og bannerup er effektiv reklamematriell til messer, utstillinger og konferanser. Det finnes mange forskjellige kvaliteter på både banneret, folien og stativet. De leveres med bæreveske og kan enkelt settes opp på stedet.

Bilde

Reklamebokser med print

Fritthengende firkant. Leveres i valgfrie mål inntil 225 cm høyde.

Bilde

Gatebukk

Gatebukker er en smart løsning hvis man har behov for å kunne flytte og lagre skiltet enkelt, men samtidig få frem budskapet på en virkningsfull måte. Gatebukk brukes ofte til å ha logoen på eller utskiftened plakter.

Bilde

Beachflagg

Gi din logoen din den oppmerksomheten som den fortjener. Direkte på det flagrende beachflagget sees logoen på lang avstand. 5-delt teleskopstang i fiberarmert plast. UV-behandlet sublimeringstrykk på polyester. Flaggstr: 80 x 410 cm. Vekt: 1 kg. Tilbehør: Kryssfot med rotor og veske.Parasollfot i betong passr bra til harde underlag utendørs.

Bilde

Reklamebannere

Bannere er genialt når man har en profilerings plass i en kortere periode, enkelt å frakte og henge opp.

Reklamebanner kan fåes i alle størrelser. Bannerne maljes så de blir enkle å monteres på stolper, gjerder, vegger og fra tak.