Byrået

Text & Design AS er et dekorbyrå med kontorer, produksjon og monteringshall i Hokksund. Med 30 års fartstid i bransjen leverer vi logoprofiler, klebemerker, skilt, fasader, bil- og lastebildekor, profilklær og messemateriell.

Hele døgnet blir vi eksponert for mange ulike visuelle utrykk i mange forskjellige medier. Nøkkelen for å skille seg ut fra konkurrenter og deretter husket , er den visuelle identiteten din. Derfor er det viktig at du har en helhet i profilen din, slik at eksisterende kunder og nye kunder kjenner deg igjen.   Hvis kunder gjenkjenner deg og allerede har positiv kunnskap om firmaet ditt, blir kommunikasjonen enklere.

Text & Design AS ble etab. i 1985 av Jan Hein Gundersen.

 produksjonP

Å SKAPE EN IDENTITET…

Skiltning er en stor del av identiteten. Fasadeskilt, bøyleskilt og vindusfoliering gir et godt førsteinntrykk av din virksomhet. Om skiltene ikke er i orden, sender det ut kjedelige og uinteressante signaler. Skilt, folie og bilreklame brukt effektivt, skaper omvendt oppmerksomhet og merkes både på gaten, på utstillinger og i trafikken, Skiltning er reklame i stort format! Vi vil hjelpe deg med alt fra en idé til ferdig skiltdesign, mens våre erfarne skiltmontører kan lage oppsetting og montasje av din skiltløsning eller råde deg om det selv klarer dette. Vi kan være med fra begynnelsen til ferdigmontert skiltløsning, men vi kan også bare printe eller skjære ut folie, slik at du selv kan ta deg av monteringen.